Знаменита співачка Ніна Кірсо, яка була солісткою найпопулярнішого музичного колективу радянської естради "Фрістайл", пішла з життя.

Про це повідомила на власній Facebook-сторінці її сестра Алла Кірсо.

Відтак, як відзначається, екс-солістка групи "Фрістайл" Кірсо померла 30 квітня - їй було 56 років. Варто зауважити, що артистка останні два роки перебувала у комі.

Скріншот допису

"Час назад не стало моєю улюбленої сестрички... Прошу молитву за рабу божу Ніну", - написала вона на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

До слова, Ніна Владиславівна пройшла довгий концертний шлях разом з групою і виконала всі її жіночі композиції. "Цвіте калина", "А на небі місяць", "З днем народження, мама" - цим та іншим пісням Ніни Кірсо підспівувала вся країна. І хоча вершини хіт-парадів давно зайняті іншими зірками, меломани досі пам'ятають слова композицій "Фрістайлу".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що нещодавно у Росії із життя пішла знаменита народна артистка СРСР та водночас художній керівник театру "Современник" Галина Волчек. У 86-річної знаменитості відмовили числені органи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", культовий актор несподівано пішов з життя у 25 років: найкращі ролі юного таланту

Також "Знай.ua" писав, що померла найвідоміша акторка Франції Ганна Каріна