Відомий російський виконавець, король поп-музики Філіп Кіркоров 30 квітня відзначив свій 53-й день народження. В цей день він приймав і поздоровлення і подарунки, і один з таких сюрпризів вирішив показати в своєму Instagram. Філіп Бедросович опублікував веселе відео з студії "Вечірнього Урганта", на якому позує разом з актором і шоуменом Дмитром Хрустальовим.

Схоже, Дмитро вирішив привітати Кіркорова незвичайним способом – він намалював на спині портрет співака, і весело його демонструє, знявши сорочку. Сам Філіп з'явився перед камерою у чорних штанах і футболці. При цьому шанувальники помітили, що артист сильно схуд останнім часом почали активно обговорювати в коментарях до публікації. У підписі до посту Кіркоров написав: "Подарунки бувають різними. Прямо зараз у Вечірньому Урганті! @vecherniy_urgant, @dmitry_khrustalev, @1tv".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок з найріднішою людиною, і це не Пугачова.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркорова помітили з новою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів.