Відомий український телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров в своєму Instagram розповів історію порятунку життя маленької Софії з Фастова. За словами телеведучого, попри карантин півторарічну дівчинку вдалося відправити з мамою на лікування за кордон.

"Їй всього 1,5 року, у неї вроджена патологія – неправильно сформовані жовчні протоки. Була операція в 3 місяці, але, на жаль, належного результату не дала. Пішло погіршення, печінка поступово стала відмовляти, потрібна термінова трансплантація. Вся країна збирала гроші. Знайшли донора і клініку. І тут прийшла пандемія", - розповідає Комаров. Але навіть попри карантин, благодійники допомогли організувати приватний літак для відправки маленької пацієнтки в закордонну клініку.

"Хотілося б, щоб у цей складний час кожен великий бізнесмен допомагав у міру своїх можливостей. Всі ми говоримо про коронавірус, але не варто забувати, що інші смертельно небезпечні хвороби нікуди не зникли. Тисячі людей чекають, щоб закінчився карантин і можна було вилетіти на лікування. І дай Боже, щоб ще як можна більше таких медичних чартерів рятувало життя. Навіть зараз, коли здається, що це неможливо. Вчорашній випадок показав – можливо", - зазначив телеведучий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.