Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. А 1 травня парочка вперве стала батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня. Щасливі мама і тато вже встигли викласти зворушливі фото з новонародженим малюком, зазначивши, що скористалися послугами приватної клініки.

Ми зустрілися;) Іванку, синочку, ласкаво просимо в цей прекрасний світ! поділилася радістю Кекелія

Фолловери залишилися в захваті і почали засипати сім'ю компліментами: "вітаю 🥳🥳🥳нехай росте здоровим і щасливим !💙💙💙", "Вітаю❤️", "Здоров'я всій вашій родині! Будьте щасливі!", "Урааа!!!🎉🎉🎉🎉", "Вітаю матусю і татуся з найщасливішим періодом вашого життя!!! Насолоджуйтеся їм безмежно!!!", "Вітаю 🙏🙏🙏 нехай зростає здоровеньким ❤️❤️❤️", "Вітаю! Здоров'я вам і вашому малюкові!", "Вітаю молоду сім'ю❤️", "Яке щастя💞І ви такі гарні! Вітаю! Дуже рада за вас! Захоплюючої незабутньої щасливої подорожі малюкові в цьому світі і вам у новому батьківському! Насолоджуйтеся кожним моментом, будьте здорові і щасливі разом! 🙏❤️".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.