Російський актор Сергій Жигунов зіграв весілля з Вірою Новіковою ще в 1985 році. У 2007-му їх шлюб розпався через таємний роман артиста з Анастасією Заворотнюк. Через два роки Сергій та Віра вирішили зійтися.

Але нещодавно зірку "Моєї прекрасної няні" стали помічати в компанії журналістки Вікторії Ворожбит. Відразу з'явилися чутки про те, що Жигунов знову кинув 61-річну дружину і ділить з нею майно.

57-річний артист на своїй Instagram-сторінці прокоментував домисли і заспокоїв шанувальників.

"Вражають заголовки сьогодні. Розумію бажання хайпанути на гарячій темі, але всіх розчарую. Ніяких суперечок про розділ майна немає і не буде", - заявив Жигунов, підтвердивши, що розлучається з дружиною.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сергій Жигунов одружується на копії "Моєї прекрасної няні" – кинув все через шалену пристрасть.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.