Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом, і в період всеукраїнського карантину, схоже, не сумує. У своєму Instagram Добринін показав стильне фото, а в підписі до нього запропонував фанатам вибрати, як він виглядає на цьому знімку.

На новому знімку Микита зображений на прогулянці в Києві, куди вийшов в модному луці. На ньому темні джинси і біла футболка, поверх якої він накинув коричневу сорочку. Красунчик дивиться в камеру і посміхається, трохи задерши сорочку. У підписі до світлини Добринін написав: "У нас з Дашею розділилися думки, якою я вийшов на цьому фото: 1. Веселий. 2. П'яний. 3. Сонний. 4. Нарваний. 5. Всі відразу. Вам вирішувати". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряного красеня, засипаючи його компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.