Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість трепетно привітала свою маму, 65-річну Лідію Петрівну з Днем матері 10 травня, виставивши тепле спільне селфі. Так, артистка показала, що схожа на найріднішу жінку, як дві краплі води, а шанувальникам тепер стало зрозуміло, звідки у Насті такі незвичайні фірмові кучерики.

Happy Mother’s Day ❤️ лаконічно підписала Настя Каменських

Фолловери не пройшли повз і засипали комлпиментами сім'ю Каменських: "Ніч і день ❤️", "Матуся красуня", "Мама з донькою, що ще може бути красивіше?🔥💣🌹🤟👏👌🍀❤️", "Це ваша мама!!!!!!! Ви обидві красуні!!!!! 💥💥💥💥", "ЯКА ВАША МАМА КРАСИВА 🤩🤩🥰🥰😻😻", "яка красуня мама 😍", "Яка ж неймовірно красива у вас мама! Як і ви 😍", "Красуня 😍🔥❤️❤️ люблю тебе завжди будь такою ж 😍", "Така класна ❤️", "Дві красуні! 😍❤️", "Тепер зрозуміло в кого ти така красуня😍", "Як ви схожі😊👍", "Мамина доця👏", "Які ви красуні 😍".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.