Відома українська акторка Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. Знаменитість поділилася серією трепетних кадрів з мамою Ганною Іванівною, тепло привітавши найдорожчу жінку з Днем матері 10 травня. Так, артистка показала архівні знімки красуні в молодості, адже її мама була акторкою, як і Ольга. Варто відзначити, що Ганні Іванівні 14 жовтня виповнилося 85 років, на честь чого Сумська виставляла зворушливий пост з відзначення ювілею.

З днем МАМИ!❤️Наша неймовірна,найрідніша у світі мамуся,Ганна Іванівна,Берегиня! Мій світ,моє сонце,моя радість!Люблю і ціную кожну мить життя!🥰 Бережімо своїх матерів!✋🏻

Фолловери залишилися в захваті: "Матуся красуня", "Наталя схожа на маму.", "Життя не приходить з інструкціями. Життя приходить з матір'ю. Зі святом, матері! 💗", "Які ви всі три красиві!!!!!", "Які світлини 😍 Неймовірна красуня!", "Красуня!!!!! Матусі здоров'я!!!!😘", "Ваша сестра дуже схожа на вашу маму!✌🏻🌺", "Ви з сестрою дуже вродливі!!!Тепер зрозуміло в кого!Ваша мама неймовірна🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.