Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною-актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновой. Тетяна часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram, і в цей раз красуня показала миле фото, а в підписі до нього розповіла про 50 днів карантину.

Як видно, перед камерою Тетяна з'явилася у дворі будинку, на прогулянку вона вийшла досить вишуканому вбранні. На ній довга темна сукня флористичного принту з декоративними пір'ям на подолі. Свій образ дівчина доповнила кокетливим темно-зеленим беретом і сонцезахисними окулярами, а на її ногах акуратні темні черевики. У підписі до фото Брухунова написала: "50 днів карантину. Можна сказати – кругла дата. В честь цього виповзла у двір: подихати і зробити кілька фото. Зможете назвати три речі (хто або що завгодно) за якими ви сумуєте найбільше на карантині? У мене так: робота, манікюр, театр. Повернися в моє життя ці три пункти, і я готова бути на карантині скільки завгодно".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася в Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.иа" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.