Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів новими відео, на якому показала свою суперздатність, яку тут же назвала марною.

Перед камерою Аліна з'явилася в кокетливому образі, на ній чорний мереживною топ, поверх якого вона накинула прозору кофтинку. Волосся співачки недбало заплетене в кіски, а на її обличчі легкий макіяж. У ролику Гросу активно жестикулює руками, демонструючи гнучкість пальців і суглобів, при цьому вона активно грає на камеру. У підписі до публікації Аліна написала: "#моясуперспособность. Подумала, що цього ви точно про мене не знаєте, у мене дуже гнучкі суглоби і вони гнутися в різні сторони. Я до сих пір сідаю на шпагати, хоча гімнастикою з 3-х років не займаюся. А що незвичайного (але марного) ви вмієте робити?". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами і відповіді в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.