Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото та відео з нареченою, але в цей раз показав стильний знімок, на якому позує один.

Як видно, Добринін зображений на вулиці, він стоїть поруч з автомобілем на тлі одного з київських мостів. На прогулянку красень вийшов у темних джинсах і чорній толстовці, поверх якої накинув модний бежевий плащ, а на його голові чорна кепка. Микита дивиться в камеру з променистою усмішкою на обличчі. У підписі до кадру "холостяк" написав: "Завжди здається, що десь трава зеленіша, дихається легше і жити простіше. Зараз ми всі опинилися в рівних умовах і пробуємо повернутися хоча б в колишній ритм справ. Але припустимо, у вас є шанс на тиждень помінятися місцями з кимось із знаменитостей, хто це буде?". А фоловери почали активно обговорювати миле фото красеня і відповідати на його питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.