Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників пікантними знімками з нової фотосесії, якими подякувала за підписки на її сторінку. Річ у тому, що у світській левиці вже 170 мільйонів фоловерів.

На першій фотографії Кім Кардашьян позує в кімнаті, вона присіла на край столу і млосно дивиться в камеру. На ній сексапільне коротке плаття цікавого фасону, яке щільно обтягнуло соковиті форми і оголила пишне декольте. На другому і третьому знімках світська левиця епічно позує на підлозі біля дверей, вона боса. У підписі до публікації Кардашьян дякує шанувальників за їх передплати, адже фоловерів вже назбиралося 170 мільйонів. Фани в захваті від нових фотографій моделі, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.