Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче відео, на якому станцював у спальні, позуючи лише в смугастих стрінгах і засвітивши своє оголене тіло. Варто зазначити, що артисту 8 березня виповнилося 50 років, однак той не збирається залишати кар'єру стриптизера, наполегливо працюючи над собою. Все ж, недовірливі фанати впевнені, що чоловік вдавався до послуг пластичних хірургів для вставки імплантів в груди.

Фолловери не пройшли повз танців Тарзана, однак їх думки кардинально розділилися: "Ось це сила волі! Стільки років тримати себе в руках, не розпустити себе - нагороду герою!!!", "Коли у мужика більше цицьки,ніж мої....", "А як ваш дорослий син ставиться до ваших відео? Йому не соромно за батька?", "Красунчик 😍💪 Завжди у відмінній формі 💪", "На початку подумала , що Леонтьєв", "Ніфіга цицьки які вже Корольова заздрить😂", "Все нормальок...,але постіль у 18 можна застелити раз вже викладаєте відосик....🙄", "Молодець, Сергію!!!👏👏👏 так тримати!))".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.