Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив відео спільного прямого ефіру зі своїм тренером, показавши, як спалює калорії, які наїв на самоізоляції чрез коронавірус COVID-19. Так, артист зазначив, що зазвичай вони з тренером Дмитром займаються спортом під пальмами в сонячному Майямі, однак на цей раз зробили виняток, тому тепер у шанувальників з'явилася можливість повправлятися разом з Владом.

Тренування 15.05.2020 Палимо калорії! лаконічно підписав ролик Яма

Фолловери не пройшли повз: "Маямі манить навіть в дощ!", "Дуже класне тренування🔥🔥🔥. Спасибі.", "Супер класне тренування, з нетерпінням чекаю наступного🙌", "Тренер молодець, думаю ,що ВАМ дуже пощастило з тренером. Ну а Ви свої вправи виконували excellent!!! Тай я ще деякі вправи намагалася виконати і повторити за тренером👍", "Молодці 👏".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно Влад знявся в блозі фітнес-тренера і розповів додатково про правильне харчування. Артист бігає вранці натщесерце, 40-50 хвилин, на ранок їсть сир з горіхами, обід - відварна курка/риба з овочами, вечеря - відварені яйця, яблуко, дотримуючись основ правильного харчування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.