Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, показавши, чим займається на карантині через коронавірус COVID-19, намагаючись не нудьгувати. Так, артистка з друзями створила кумедний челлендж #спілкуйсяздрузями, суть якого полягає в тому, щоб зробити веселе привітання для когось і передати його незвичайним способом, отримавши відповідь. Для ролика красуня обрала передати послання на туалетному папері, який "прокотився" через кілька акаунтів Instagram.

Месенджер 2020 року виглядає так😂 ⠀ Знімайте свої варіанти та #спілкуйсяздрузями 🤪 пожартувала виконавиця

Фолловери не пройшли повз: "Клас😻😁", "Круто, оригінально 😂🔥🚀", "Ааааааа.... Цей сміх 🗿✨", "Підтирайло смс рулон ❤️", "Альона, я вами захоплююся. Бомбічний месенджер😂🔝🌷🌷🌷", "Клссно молодець👍👏🍓", "Клааааасссс👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Варто відзначити, що нещодавно артистка тепло привітала свою маму з Днем матері 10 травня, виставивши кілька трепетних архівних кадрів із любими батьками з дитинства. Олена показала, як виглядала зовсім малою і навіть в підлітковому віці, а також вразила схожістю з найріднішою жінкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше