Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів новими відео, на якому показала, що буде, якщо не вищипувати брови.

Як видно, в ролику Аліна з'явилася в кокетливому образі типовою блондинки, на ній чорне вбрання, і вона завзято рухається, граючи на камеру. Її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, і усмішка не сходить з губ. Але через кілька секунд співачка ніби витирає обличчя рушником і тут же перетворюється до брутального хлопця з густою бородою і густими бровами. У підписі до відео Гросу написала: "Ти - не ти, коли… Продовж фразу. #тикток. P. s. Щипайте бровки, дівчатка, а то будете, як я". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипаючи її компліментами і відповіді в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.