Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Так, в цей раз зоряна красуня показала веселе відео з спальні, на якому влаштувала ціле дефіле.

У ролику Настя показала, як проходять її карантинні дні – вона починається з того, що співачка ніби прокидається, на ній рожева нічна сорочка і маска для сну. Далі зірка з'являється в кадрі, ніби після ранкового душу – вона в білому халаті і з тюрбаном на голові. Потім Каменських читає книгу, вона в блакитному вбранні і з незвичайною зачіскою, далі вона слухає музику в навушниках, на ній біла кофта, а пишні волосся зібране у хвіст. А в кінці співачка з пучком на голові і в білій сорочці п'є каву. У підписі до відео Настя написала: "І моя спальня, як і раніше, найкраще місце у всьому домі". Фани в захваті від нового відео зоряної красуні, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.