Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче фото, на якому позує абсолютно голим в душі, прикриваючи інтимні місця лише напівпрозорою шторкою. Варто відзначити, що артистові 8 березня виповнилося 50 років, однак той не збирається залишати кар'єру стриптизера, наполегливо працюючи над собою. Втім, багато шанувальників вважають, що Сергію не варто так часто демонструвати відверті кадри, порівнюючи коханого Корольової зі скандальною балериною Анастасією Волочковою.

😀😀😀 А ви співаєте в душі?(поставте наголос самі) Всім добра ! Давайте радіти кожному дню😊😉 поділився емоціями Тарзан

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Сергій, не до кінця розкрита тема 😠😣😂", "Який молодець. 50 років а виглядає краще за багатьох молодих. Крут. Так тримати. Взагалі пара дуже крута.", "А чо мікрофон свій не показав? 🎤🤔Для повної картини... 😄", "Як би ви не подобалися сам собі, але трохи непристойно. Двояке почуття.", "Мені не подобається ваше тіло)", "Ох, Ви і пустун)".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.