Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість виставила пікантне архівне фото, позуючи в білосніжному брючному костюмі на голе тіло. Так, артистка виставила напоказ розкішні груди, зачарувавши жіночним образом, який доповнила вечірнім макіяжем.

До речі, красуні вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фолловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" чи щирі почуття. Так, артисти все частіше виступають дуетом, а у фіналі шоу виконали пісню "Помнишь", яка відразу стала хітом і всього за 4 дні набрала майже 3 млн. рекордних переглядів на YouTube.

Фолловери ж засипали Кароль компліментами: "Чекаємо тепер пост від Дана 😂🙈 (жарт). Дуже красива ❤", "неймовірна дівчинка😻☀️", "найкрасивіша жінка у всій ВСЕСВІТУ 😻💜", "Гарячеее💥💥💥", "Як красивооооо😻😻😻😻", "Очі випали", "Оце гуд морнінг🔥😍", "Тепер це мої улюблені фотки 😍❤️", "Lady boss😍❤️", "гаряче 🔥", "Яка гарна😍😍😍🔥".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.