Відома голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка свого часу стала дівчиною Бонда, знявшись у легендарній "бондіані", часто радує шанувальників яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу красуня порадувала публіку яскравими і вельми незвичайними фото, на якому з'явилася в цікавому пляжному образі.

На новому фото Куриленко позує в пляжному образі, мабуть, десь біля океану. На прогулянку вона вийшла в сексапільному купальнику малинового відтінку, який красиво оголила плечі і зону декольте. Свій пляжний образ красуня доповнила невеликий солом'яним капелюшком, декорованою квітами. Її вологі волосся частково заховані за головним убором, а на обличчі немає макіяжу, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до кадру Ольга написала: "Сподіваюся, скоро повернемося до зйомок з @VanMalder!". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.