Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка нещодавно оголосила про другу вагітність, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу зірка показала кілька кадрів з нової незвичної фотосесії, на яких з'явилася в ніжному образі, а в підписі до публікації розповіла про свої уподобання в сонних справах.

Як видно, Джамала відображена у світлій спальні, вона гарно позує, сидячи, лежачи. Пере камерою зірка з'явилася в білосніжному затишному халаті, який на деяких знімках оголила ноги і шию. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в об'єктив. У підписі до публікації Джамала розповіла, що так і не визначилася з приводу того, сова чи жайворонок. "Чесно, так і не зрозуміла, хто я – жайворонок чи сова? Був період, коли я могла спати до одинадцяти. Бувало, що краще мені працювалося в 6 ранку, іноді – найбільш продуктивні часом була ніч. Здається, я так і не визначилася".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.