Нещодавно в ЗМІ прогримів скандал з Регіною Тодоренко – зіркова телеведуча в інтерв'ю висловилася з приводу домашнього насильства. Вона сказала, що жінка може бути сама винна, що її б'є чоловік, а розлучення на тлі домашнього насильства вже став приводом для хайпу. Таке висловлювання Регіни різко розкритикували в мережі, але після скандалу телезірка серйозно перейнялася питаннями домашнього насильства і навіть зробила велике пожертвування в фонд по боротьбі з насильством.

І поки пристрасті трохи вщухли, Регіна у своєму Instagram вирішила поділитися важливим досягненням – "золотий кнопкою" від YouTube. Зірка виклала фото з цією нагородою в руках, на якому позує у милому образі з посмішкою на обличчі. А в подпсии до фотографії подякувала шанувальникам за підтримку, а свою команду – за роботу. "Моя неймовірна команда, мої талановиті колеги, моє натхнення, я дякую кожному з вас за роботу над моїм шоу "П'ятниця з Регіною". Тепер на моєму каналі 1 000 000 передплатників, і це велика гордість. Мільйон цікавляться, думають, що розвиваються особистостей, чию підтримку я відчуваю кожен день. Без вас цього всього не було б", - написала Тодоренко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.