Відома російська модель і колишня учасниця реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу і грати роль світської левиці. Останнім часом, враховуючи карантинні обмеження, Боня приділяє ще більше уваги соціальним мережам, де безперервно розміщує різноманітні пости і відео зі своїми порадами і "роздумами на тему".

Цього разу зірка вирішила розповісти шанувальникам про триденні медитативні курси "з відключення розуму". Подробицями Боня поділилася в Instagram Stories.

"Я зараз на триденному офігенному медитативному курсі з відключення розуму. Щоб вийти за межі розуму. Це неймовірно! Це такий рівень усвідомленості! Ну коротше не для всіх", - розповіла Віка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вікторія Боня вирішила пофілософствувати про поголовну вакцинацію, продаж душ дияволу сильними світу цього і на інші "глибокі теми.

Як повідомляв портал Знай.uа, Боня лякає світ "теорією змови" – "Людство стане безплідним"

Також портал Знай.uа писав, що зірка Дом-2 втекла з Росії після скандального відео про коронавірус, де ховається Вікторія Боня.