Модель зі світовим ім'ям Алла Костомичева розповіла про знайомство зі своїм чоловіком, американцем італійського походження Джейсоном Капоне. Про це вона розповіла під час інтерв'ю Слави Дьоміну в рамках YouTube-проекту «Слава +».

"Ми познайомилися на вечері, на який я дуже не хотіла йти. Але подружка сказала, що якщо не піду, ніколи нікого собі не знайду. І взагалі, мовляв, треба перестати бути бабусею і сидіти вечорами вдома, — говорить Костромічева. — На вечері ми проговорили з Джейсоном три години, на наступний день сходили на ланч і… я полетіла. Спочатку на роботу, потім в Україну. На той момент ми бачилися два-три рази і навіть не цілувалися — просто багато говорили".

Саме розставання змусило Джейсона діяти і відносини перейшли з дружніх в романтичні.

Алла Костромічова, фото: пресс-служба Нового канала
Алла Костромічова, фото: пресс-служба Нового канала

"через Деякий час він написав мені, що дуже скучив. Я відповіла: "Приїжджай!". Думала, чесно кажучи, що зіллється. А він дійсно купив квитки і прилетів! Ще й захотів познайомитися з моєю мамою. Нагадаю, на той момент ми навіть не цілувалися. Разом полетіли в Севастополь, він познайомився з мамою, і вже після цього швидко почали зустрічатися", — сміється ведуча Нового каналу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Алла зізнається, що їхні стосунки розвивалися дуже стрімко і модель переїхала до майбутнього чоловіка вже під час наступного приїзду в Нью-Йорк.

"Ми зустрічалися тиждень, і я йому сказала, що скоро буду повертатися до Нью-Йорка на Fashion Week, і шукаю квартиру. Він відразу ж відповів: "У сенсі, квартиру шукаєш? Ти будеш жити у мене", — згадує ведуча Нового каналу. — По суті, я переїхала до нього після 10 днів спілкування. Тобто, протягом якогось часу у нас було всього 10 днів, проведених разом, до того, як ми з'їхалися".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Костромічева з "Топ-модель по-українськи" провела тест-драйв "школи онлайн".

Як повідомляв Знай. ua, Костромічева вирішила головну проблему українок.

Також Знай. ua писав, що супермодель Алла Костромічева розкрила секрети схуднення.