Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, виставляючи для численних шанувальників архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій.

Кароліна ще й зареєструвалася на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, що стало справжнім сюрпризом. Красуня влаштувала фотосесію в затишній домашній обстановці, сидячи на м'якому кріслі і примірявши брутальний образ - чорну косуху, шкіряні чоботи, сині штани і майку з глибоким декольте. Красуня поскаржилася, що травень-місяць видався зовсім не теплим і дощовим, зізнавшись, що вже мріє одягнути сукню.

😂 Ось і травень місяць! 😤 Коли одягну сукню? поцікавилася Лорак

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Без фотошопу було б краще....", "Головне, щоб це плаття підійшло. А то весь час поряд з холодильником 😂😂", "Сидите як гламурна діва, одягнена в одяг рокера! 🤔Дисонанс! 😉", "Граціозна жінка, в якої ховається сильна і мудра, велика і таємнича історія! ♥️🙏😘", "Чому так багато чорного одягу у вас в гардеробі? Є думка, що це ознака депресії або невдоволення вагою 🤔", "Кішка🔥", "Красуня 🖤🖤🖤🖤🖤".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.