Популярна українська співачка, яка вже давно живе і працює в Росії, Ані Лорак вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджіоглу у 2009 році, а вже в 2011 народила доньку Софію. Проте вже через десять років пара розпалася і на Мурата та Ані чекав довгий і болісний процес розлучення. Подейкують, що розлучення сталося через численні зради Мурата.

Колишній чоловік української співачки активний користувач соціальних мереж і часто публікує фотографії. Нещодавно в Instagram-stories Мурат поділився знімком із загадковою блондинкою.

Мурат поділився знімком з блондинкою, скріншот: Instagram
Мурат поділився знімком з блондинкою, скріншот: Instagram

Мурат поділився знімком з блондинкою, скріншот: Instagram
Мурат поділився знімком з блондинкою, скріншот: Instagram

До речі, після розлучення з Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу представив громадськості свою нову кохану. Обраницею турецького бізнесмена стала Самія Ахметова. Разом з дівчиною Мурат неодноразово вирушав на відпочинок, звідки ділився спільними фотографіями. Але наприкінці минулого року закохані припинили публікувати спільні фото і остаточно розлучилися.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Ані Лорак поставила крапку у стосунках колишнім чоловіком і закрутила новий роман з 26-річним юнаком, співаком Єгором Глібом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ані Лорак на селфі випадково засвітила зайве: "Навіщо? Шкода...".

Як повідомляв Знай.uа "Коханець" Лорак зняв дорослі розваги на камеру - червоні ботфорти і алкоголь.

Знай.uа писав, Ані Лорак в танці розкрила халатик, трусики і груди побачив весь Instagram.