Як відомо, професійний пілот і власник льотної школи в Майамі Макс Михайлюк сходив на два останні побачення з фіналістками шоу "Холостяк 10" та зробив свій вибір. Зокрема, зірковою обраницею чоловіка стала Даша, якій він і подарував свою обручку.

Холостяк, фото з вільних джерел
Холостяк, фото з вільних джерел

Щоправда, ще не встигли в мережі з'явитися деталі цього доленосного вибору, як фанати Михалюка запідозрили останнього в найгіршому. Так, шанувальники вважають, що шоу було постановкою, адже останній вже має дівчат, з якими може зустрічатися.

Першою підозрюваною, яка може бути коханою Холостяка, є відома київська модель і героїня серіаліті "Київ вдень і вночі" Поліна Ковалевська. За словами фанатів, її та зіркового пілота неодноразово бачили в разом в столиці, а під час вручення обручок, остання і зовсім виклала в Instagram фото, де посміялася з дівчат та запевнила, що знає ім'я переможниці.

Поліна Ковалевська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот сторіс

Скріншот коментарів шанувальників Холостяка

Ще одною кандидаткою на роль дівчини десятого "Холостяка" стала студентка та блогерша з Москви Юлія, в компанії якої також часто помічали пілота.

Юлія, фото: Instagram

Скріншот коментарів шанувальників Холостяка

Наразі ж сам Михайлюк ніяк не відреагував на ці твердження фанатів, а просто подякував працівникам СТБ за те, що отримав величезний досвід.

"Незабутній період в моєму житті. Неможливо за такий короткий час зустріти стільки чудових людей, але у мене вийшло. Спасибі людям, імена яких ховаються в титрах після випуску. Я не так уявляв собі телебачення до тих пір, поки не зустрів Вас і тепер важко уявити, що може бути по-іншому. Можливо не виправдав всі очікування, як є. Минуле не зміниш, але для цього є майбутнє і воно залежить тільки від нас!", - написав він.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як пройшло знайомство з батьками Макса на шоу "Холостяк-10".

Як повідомляв Знай. ua, Микита Добринін і Даша Квіткова одружилися у розпал карантину.

Також Знай. ua писав, як не відлякати потенційного зятя, поради від Карпачова