З'явилася інформація, що популярна українська співачка та тренер вокального шоу "Голос країни" Тіна Кароль вирушила до Карпат. Однак, поки що невідома мета її подорожі: відпочинок або зйомки нової відеороботи. До того ж, знаменитість ніколи не відмовить своїм вірним фанатам в фото та приділить їм свій час і увагу.

На сторінці одній із фан-груп у соціальній мережі Instagram з'являються нові знімки, на яких Кароль відображена у світлому спортивному одязі та без макіяжу.

Тіна Кароль, скріншот Instagram

Слід також зазначити, що для походів у горах Тіна Кароль віддала перевагу вільному та мішкуватому одягу, через що здається, що вона набрала декілька зайвих кілограмів. Особливо об'ємними виглядають саме ноги співачки. Крім того, українська артистка не стала робити макіяж, а своє розкішне світле волосся зібрала в простий пучок. Доповнила її образ захисна маска чорного кольору, яка закріплена на її тонкій шиї.

Тіна Кароль, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі виклали відео поцілунку Дана Балана та Тіни Кароль.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль засвітила розкішні груди та струнке тіло.

Також "Знай.ua" писав, що фанати показали Тіну Кароль у весільній сукні в обіймах Дана Балана.