Популярна українська співачка Настя Каменських, яка в минулому році вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А в цей раз зоряна красуня показала миле весільне фото, адже в цей день, 23 травня, рік тому, вони з Потапом одружилися.

На чорно-білому знімку новоспечені чоловік і дружина позують у весільних вбраннях, вони стоять у святковій фотозоні. Потап ніжно обіймає Настю, яка стоїть боком до камери, вони обидва мило посміхаються в камеру. У підписі до кадру Каменських написала: "Ні весілля, ні розпис, ні перша річниця, ні всі наступні не мають ніякого значення! Найголовніше – це незвичайна й незрозуміла зв'язок між нами! Яка примушує вірити у всі легенди та історії про щастя, про справжніх кайданах згори!". Фани в захваті від нового фото зіркової парочки, її засипають компліментами і привітаннями в коментарях.

Настя Каменських і Потап, скрін поста в Instagram
Настя Каменських і Потап, скрін поста в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.