Як відомо, людям з усього світу доводиться сидіти вдома через карантин, який ввели у зв'язку з поширенням коронавирусной інфекції Covid-19. Всі "домосіди" ламають собі голову в пошуках нових занять, а також почали придумувати незвичайні челленджи. Зокрема, одним з найпопулярніших став той, де люди на камеру "прудять" в штани. Саме до цього челленджу вирішив приєднатися й король поп-музики Філіп Кіркоров. Відповідне відео він розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Філіп Кіркоров, скріншот Instagram

Так, Кіркоров зняв гумористичне відео, на якому скаржиться, що через карантин він залишився без роботи та заробітку. Також мимохідь показується реклама, в якій співак рекламує таблетки від запору. Протягом всього відео король поп-музики конфліктує з чоловіком за кадром, який підкидає йому різні ідеї. В результаті, Кіркоров вирішив зловити хайп на новому челленджі, випив пляшку води та "напрудив" в штани. Однак, цього не було видно, так як штани були нібито водонепроникними.

Філіп Кіркоров, скріншот Instagram

Багатьом шанувальникам не сподобалася така ініціатива короля поп-музики, проте знайшлися й ті, хто оцінив почуття гумору артиста.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Такий чудовий Філіп і цей пахабный низькопробний ролик просто несумісні..Юродство якесь". "Філіп, ми занадто вразливі, щоб дивитися такі трешові ролики. Побережіть наші нерви 🙏", "Філіп... я орууу😆...ось це підстава🔥🔥🔥🤣🤣🤣", "Які ЕМОЦІЇ👍👏💥про батончик з доплатою це дуже СИЛЬНО🔥🔥🔥дуже ВРАЖАЄ🙏🌶️🌶️🌶️❤️💋", - відреагували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров показав дивне відео зі святкування дня народження.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Філіп Кіркоров з медичними довідками про Covid-19 негайно звернувся до фанатів.

Також "Знай.ua" писав, що Басков відкрито запропонував Кіркорову свої послуги.