Найгарячіша учасниця романтичного шоу "Холостяк-10" Даша Ульянова звернулася до шанувальників перед самим фіналом проєкту на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Холостяк, фото: прес-служба СТБ
Холостяк, фото: прес-служба СТБ

Так, дівчина звернулася до своїх прихильників для того, щоб висловити подяку і розкрити несподівані підсумки, підведені після багатьох тижнів шоу.

Даша розповіла, згадуючи початок в самому кінці реаліті, що вона розуміє, що це був прекрасний час і готова зробити зізнання. Також вона закликала своїх фанів сподіватися на краще і продовжувати вірити в свої поставлені цілі.

"Проєкт "холостяк" завжди був моїм улюбленим на ТБ) і я навіть і уявити не могла , що коли-небудь опинюся в фіналі та ще й з такою красивою історією кохання.. Ще один важливий момент !!! Знаю, що коли закінчаться ефіри ,якась частина вас відпишеться ( хоча я проти 😈) і тому просто хочу сказати величезне людське ДЯКУЮ 🙏 Дякую, що поділяли зі мною цей час , підтримували, як могли , співпереживали і навіть налаштовували на боротьбу з дівчатками 😅))) знову ж таки, хто б міг подумати , що в мене буде така нереальна аудиторія) ви всі як і я))) вічно молоді , з палаючими очима , хтось вже і пухкими губами( я не жартую)))) відразу видно мої люди))) так от, я вам вдячна за все це щастя бути для вас цікавою. І як би не склалося завтра - не переставайте вірити і мріяти , як і я ...💫", - написала учасниця шоу "Холостяк-10".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Даша, скріншот Instagram

Також перед фіналом, дівчина розмістила на своїй сторінці промо-ролик останнього ефіру.

"Чому він пішов? Я не зробила нічого поганого", - в сльозах розповідає Даша.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в мережі злили таємні фото останнього випуску шоу "Холостяк-10".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дана з "Холостяка" відповіла на "изменнический" вибір Макса.

Також "Знай.ua" писав, що фанати Макса з "Холостяка" назвали справжніх улюблених пілота.