Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу спокусливе фото, на якому з'явилася у відвертому образі.

Як видно, красуня відображена на задньому сидінні авто, і судячи з усього це відбувалося пізно ввечері або вночі. Кайлі наділу сексуальний шкіряний топ без бретелей чорного кольору, який ледь утримує пишний бюст, і вузькі сині джинси. Її волосся зібране в кокетливу зачіску, а на обличчі легкий макіяж і навіщо-то темні окуляри. У підписі до кадру Дженнер поскаржилася, що із-за карантину їй нікуди піти. "Одяглася минулої ночі, і нікуди було йти. Я сподіваюся, що всі залишаються зайнятими і в безпеці", - написала модель. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

Кайлі Дженнер, скрін поста з Instagram
Кайлі Дженнер, скрін поста з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.