Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка нещодавно оголосила про другу вагітність, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу зірка показала декілька архівних кадрів, на яких з'явилася в незвичайному образі, а в підписі до публікації привітала мусульман з закінченням Рамадану.

Як видно, Джамала відображена на білому тлі, вона одягнена в незвичайне темне плаття з об'ємними рукавами хитромудрої форми. Волосся співачки розпущені і покриті капелюхом із традиційних нарядів кримських татар, а на її обличчі немає макіяжу, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до знімків Джамала написала: "Вітаю всіх мусульман зі святом закінчення священного місяця Рамадан! Дуже хочу, щоб у всьому світі всі були здорові! Cumlemizge Mubarek Ramazan bayrami mubarek olsun!". Фанати співачки не пройшли повз і почали активно обговорювати фотографії в коментарях.

Джамала, скрін поста в Instagram
Джамала, скрін поста в Instagram

Джамала, скрін поста в Instagram
Джамала, скрін поста в Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.