Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екс-нардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала милі фото, на яких позує разом з сином Марком.

На обох знімках мама з сином відображені в красивої декорації модного заміського Queen Country Club. Алла зняла себе і малюка на телефон з незвичайного ракурсу. На ній об'ємна біла толстовка, волосся розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. Примітно, що і малюк Марк в подібній білої толстовці, як і у його мами. У підписі до публікації Алла написала: "Наша любов любовна". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фотографії Алли, засипаючи її і карапуза компліментами в коментарях, багато відзначили, як її син схожий на Михайла Добкіна.

Алла Добкіна, скрін з Instagram
Алла Добкіна, скрін з Instagram

Алла Добкіна, скрін з Instagram
Алла Добкіна, скрін з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.