Відомі актори Венсан Кассель і Моніка Белуччі, які розлучилися в серпні 2013 року, довгий час приховували від сторонніх очей старшу красуню-донька на ім'я Діва. Красуні 13 вересня виповнилося 15 років, а перший світський вихід дівчини відбувся на показі Dolce & Gabbana весна-літо у червні 2019 року, де Діва буквально полонила своєю жіночністю. До речі, юна знаменитість вже активно займається моделінгом і навіть встигла стати обличчям світових брендів.

Кассель-молодша нещодавно стала амбасадором парфумерної лінійки Dolce & Gabbana і знялася в рекламній кампанії нового аромату Dolce Shine. Також вона нагадує в молодості культову маму, немов дві краплі води - пронизливий погляд, акуратний носик, розкішне волосся. Втім, пухкі губи дівчини викликали подив деяких прихильників, які вважали, що Діва встигла вдатися до уколів краси.

Варто відзначити, що у Моніки і Венсана є ще одна дочка - Леоні, якій скоро виповниться 10 років. Також у Діви є ще одна сестричка, але зведена. У квітні 2019 року нова дружина Касселя, 23-річна супермодель Тіна Кунакі, подарувала акторові доньку на ім'я Амазоні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, папараці змогли зафіксувати Венсана Касселя з новонародженою донькою Амазони.

Як повідомляв портал Знай.uа, 22-річна дружина Венсана Касселя Тіна Кунаки почала все частіше виходити в світ.

Також портал Знай.uа писав, що Моніка Беллуччі завела новий роман з молодим художником.