Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою. Так, артистка порадувала численних шанувальників трепетним кліпом на пісню "Мой", який вийшов дуже теплим і домашнім. Варто відзначити, що Світлана прийняла рішення залишатися на самоізоляції стільки, скільки знадобитися, тому навіть ролик зняла з затишній домашній атмосфері, доповнивши його архівними кадрами радісних моментів.

ПРЕМ'ЄРА ❤️ Ми створили для вас легке і дуже емоційне відео. Сподіваємося, що ностальгія за тим часом, коли ми могли збиратися разом ,не триватиме довго і вже дуже скоро ми побачимося на нових концертах. А поки насолоджуйтесь родиною! Наші діти і коханий чоловік поруч -це все, що нам потрібно ! #мій ❤️

Фолловери залишилися в захваті: "тепер цей відеокліп є найулюбленішим! неймовірно крутий відеоряд вийшов з чарівних фрагментів! до мурашок, навіть при повторному перегляді! 😻
дякую за творчість! ❤️", "Перший кліп, який сподобався...без пафосу і награності😊😉", "Дуже ніжний кліп, спасибі Свєта 🔥🔥❤️❤️👏", "дуже милий і затишний кліп😍", "Кліп такий ніжний, зворушливий і теплий! Зроблений просто шикарно. Протягом перегляду відчувала мурашки по шкірі. Ці моменти з життя дуже до місця були і зворушили до душі.".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.