Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гаряче відео, на якому ритмічно рухалася під музику, спокушаючи численних шанувальників стрункою фігурою. Так, артистка танцювала лише в коротенькому сітчастому міні-топі і блакитних джинсах із завищеною талією, зібравши розкішне волосся руками. Варто відзначити, що Настя - давня фанатка додатку TikTok і просто обожнює знімати подібні відео.

Awake your inner goddess 🔥(Розбуди свою внутрішню богиню) поділилася емоціями Каменських

Фолловери не пройшли повз: "Така худень що наче не годує потап 😢😀", "Роки тренувань не пройшли даром,шик!!!🔥💣🤟👏👌🍀❤️", "Відмінно виглядаєш, розумниця!", "Обожнюю ,прекрасна 💓💓💓💓💓💓💓💓💓", "Ех фартонуло Потапу 🙈😂😂😂", "Пісня класна і ви красуня💯❤️🍒", "Круто)", "божееее..сама богиня!", "Дуже пластична 😍😍😍👍👍👍👌👌👌🔥", "Яка сильно гарна😍😍😍", "Настя ти найкраща🔝😍😍".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.