Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість порадувала публіку незвичайними фото, на яких з'явилася в дуже незвичному образі – це кадри з її нового кліпу на пісню "Мій", який вона презентувала днями.

На фотографіях Світлана з'являється в різні кілька пікантних образах і вбраннях. Так, на одному зі знімків вона стоїть у цікавій локації у вільному бежевій сукні, а її волосся розвіває вітер. На ще одному кадрі Лобода лежить у ліжку, майже повністю накрившись білими покривалами. У підписі до публікації зірка написала: "Вчора відбулася прем'єра відео на пісню #мій. Ти встиг його побачити? Напиши мені свої відчуття, які емоції у тебе викликала ця картина. Посилання в профілі". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Коментарі під постом Лободи
Коментарі під постом Лободи

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще