Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників пікантними знімками з нової фотосесії.

Як видно, Кім відображена у цікавій локації, мабуть, вона у себе вдома. Перед камерою вона влаштувала чи не танці, так активно позувала. На ній вузький еротичний костюмчик рожевого відтінку, який ледь утримує її соковиті форми. Волосся світської левиці туго зібрані і заплетене в довгу тонку кіску, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до публікації Кардашьян написала: "Hindsight’s 2020", а шанувальники в захваті від нового образу моделі, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.