Радісні новини для фанатів Наталії Могилевської. Відома співачка випустила новий альбом, який отримав назву “Любов – то велика сила”. Ідею для цього альбому дали події 2020 року, пов'язані з пандемією коронавіруса. Могилевська пропонує фанатам прослухати старі пісні в новому виконанні.
Шанувальники творчості співачки знову зможуть насолодитися такими хітами, як "Місяць по небу ходити", "В Києві осінь", "Покохала" і "Відправила меседж”. Однак тепер вони прозвучать в новому форматі – запис проводилася в стилі джаз і lounge edition за участю оркестру. Новий альбом буде доступний в iTunes вже в червні, а перший хіт – “Відірватись від землі” вже доступний на Youtube.

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Могилевська розповіла, що її романтичні фантазії пов'язані зі стилем джаз. Тому новий альбом пронизаний красою і ніжністю, і підійде для літніх романтичних побачень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".