Артист Олександр Цекало запустив в Instagram проект "Сериаlist". Він вирішив ділитися з шанувальниками оглядами на зарубіжні серіали.

Відповідні відео-огляди він має намір публікувати в IGTV аккаунта його продюсерської компанії "Середовище". Вже вийшов перший випуск.

Артист підкреслив, що буде без цензури робити огляди.

"Добре знятий серіал — це теж секс. Я хочу розповісти про дуже "сексуальні" серіали. Там немає ніяких еротичних сцен, це просто дуже круто зроблено", — говорить Цекало на початку першого випуску.

Для першого огляду він вибрав серіали "Патріот" і "Підприємство "Божий дар" від режисера Стіва Конрада.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За кадром четверта дружина артиста Цекало художниця Дарина Ервін поправляє свого чоловіка у вимові англійських слів. У кадрі він не соромиться сперечатися зі своєю дружиною або грати на гітарі.

найвідомішою дружиною Олександра Цекало була співачка Лоліта, яка після розставання з ним побудувала досить успішну кар'єру і їздить по численних концертів.

Так, російський шоумен Олександр Цекало і художниця Дарина Ервін одружилися на початку 2019 року в Америці. Заради неї продюсер розлучився з сестрою знаменитої співачки Віри Брежнєвої – Вікторією Галушкою.

Слід зазначити, що Вікторія народила Олександру двох дітей. Іноді вони приїжджають в гості до батька в Лос-Анджелес. Ходять чутки, що Дарина відмінно з ними ладнає. Однак вона спочатку неохоче ділилася подробицями особистого життя із зіркою російського шоу-бізнесу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній Лоліти зняв "аматорське порно", непристойні кадри розлетілись мережею.

Як повідомляв Знай. ua, дружина Цекало розкрила інтимні подробиці спільного життя.

Також Знай. ua писав, що молода дружина Цекало показала сексуальні розваги на карантині.