Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала відверте селфі, позуючи в бікіні чорного кольору з глибоким декольте і виставивши напоказ розкішні груди. Так, артистка приставила палець до рота, інтригуючи шанувальників. Найуважніші фанати помітили, що за час карантину Анна набрала вагу, і хоч сама красуня зізнавалася, що сіла на дієту, існує думка, що Сєдокова вагітна четвертою дитиною від бойфренда Яніса Тімми - баскетболіста, який молодший за неї на 10 років.

Ви нічого не бачили 🤫 Так ? заінтригувала Сєдокова

Фолловери не пройшли повз: "Крім розповнілої жінки нічого більше і не бачили 🙈", "Як вагітна))", "Живіт ?", "Багато пишуть вагітна , а я ось прям так порадію якщо це правда так буде 🙌🏼❤️❤️❤️❤️", "Ух ти)) поповнення?))", "Все найцікавіше всі вже бачили 🤣", "Пузико 😍😍😍😍😍", "класні цицьци виділи😂", "Аня, терміново худнути 🌷)", "Позитивний тест на вагітність".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.