У мережі з'явилася нова інформація про злочини скандально відомого продюсера Харві Вайнштейна – його звинуватили ще в чотирьох зґвалтуваннях. Так, одну з жінок він примусив до сексу в 1984 році на Канському кінофестивалі. Другу жертву він знайшов там же на кінофестивалі у 2013 році, а у 2008 він зґвалтував ще одну у своїх апартаментах. Про це повідомляє телеграм-канал "Super.ru".

Але найгірше для Харві, що вже відбуває тюремний термін за зґвалтування, показання четвертої жертви. Виявилося, що в 1994 році знаменитий продюсер запросив на ділову зустріч в готелі 17-річну дівчину. Там Вайнштейн пояснив своїй жертві, що вона отримає бонуси в кар'єрі, але тільки в обмін на секс. А потім він примусив неповнолітню до орального сексу, зґвалтував і погрожував їй на випадок, якщо вона комусь розповість. Варто зазначити, що за законом, якщо жертва не досягла повноліття, то термін давності злочину не має значення. А це означає, що Вайнштейну швидше за все не світить дострокове звільнення, на який він так розраховував.

Харві Вайнштейн, фото GettyImages
Харві Вайнштейн, фото GettyImages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Харві Вайнштейн знаходиться там у звичайній палаті тюремного лазарету з ще двома чоловіками.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Харві Вайнштейна визнали винним у сексуальному насильстві за двома пунктами звинувачення.

Також портал "Знай.ua" писав, що актора і режисера Тімоті Хаттона звинувачують у згвалтуванні 14-річної дівчинки.