Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала стильне фото, а в підписі до нього похвалилася переглядами її інтерв'ю з Машею Єфросиніною.

На фотографії, яку Раміна зробила в дзеркало на телефон, вона позує десь в гримерці. Перед камерою вона з'явилася в сірих джинсах і чорній футболці, поверх якої накинула цікавий червоний піджак в маленьку клітку. Її волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Раміна написала: "Ми потрапили на вкладку "В ТРЕНДІ" #27 🇺🇦. Я рада, що інтелект зараз в тренді і випуск розлетівся на цитати. Було хвилююче викладати інтерв'ю завдовжки 1,5 години, думала, як би скоротити, але не вийшло. І добре. Машу можна слухати і довше. Щаслива, що доля надала мені шанс і я його використала по-максимуму". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.