Популярна українська співачка, зірковий тренер проєкту "Голос" і героїня різних пліток про роман з Даном Баланом Тіна Кароль часто тішить своїх шанувальників новими відео і фото в мережі. Однак за останній час на теренах Instagram з'явилося багато різних фанатських пабліків, в яких шанувальники самі публікують різні кадри.

До речі, ці фото на офіційній сторінці Тіни не представляється можливим побачити. Залишається загадкою, де шанувальники беруть ці знімки. Нещодавно паблік "__tina_karol35" опублікував свіже селфі Тіни, цікаво, що на фото зірка з'явилася в короткому топі і з двома декоративними вишеньками в районі грудей.

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram

"Ягідка ти наша, солодка", - підписали публікацію шанувальники співачки, додавши це все великою кількістю лайків і смайликів.

Також варто нагадати нашим читачам, що Тіна виставила пікантне архівне фото, на якому позувала в дуже ніжному образі. Зірка приміряла лише відверте боді білого кольору і доповнила наряд жіночним легким макіяжем. Варто зазначити, що зазвичай скромній Тіні не властиво ділитися такими гарячими знімками, тому кадри стали справжнім сюрпризом для численних фанатів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, інтимні архіви Тіни Кароль лише в халатику злили в мережу, палко і ніжно водночас.

Як повідомляв Знай.uа томний Дан Балан запросив фанаток "дізнатися головну таємницю".

Знай.uа писав, Тіна Кароль влаштувала пожежу в Instagram сексуальними знімками в боді.