Як відомо, досить скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та останнім часом активно радує фанатів різноманітними роликами. Зараз артистка, як і більшість виконавців сидить вдома на карантині, та лише іноді "виходить" в люди.

Але вже нещодавно знаменитість взяла участь в шоу "Студія 69", де зірки роблять один одному приємно, а точніше міняються своїми піснями, виконуючи чужий хіт у своїй обробці. Зокрема, Лоліта переспівала пісню "Дора-дура", авторкою якої є ще молода артистка Дора. В свою чергу дівчина обрала не менш відому пісню легендарної артистки – "Пошлю его на…".

Фото зі зйомок

"Ось же я відірвалася з командою "Студії 69"! Знайомство з чудовою Дорою, яка надала бойовику "Пошлю его на" абсолютно молоде звучання. Відірвіться з нами від усього, що залізло в голову останнім часом", - написала артистка.

Щодо користувачів соцмережі, то їм таке відео сподобалися, і ті завалили її теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна жінка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта Мілявська у телевізійному інтерв'ю висловила свою думку щодо жіночої статі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта Мілявська розповіла, як важко їй довелося на початку періоду "російської" життя.

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта Мілявська закликала шанувальників пройти тест на СНІД.