Після виходу з проєкту "Від пацанки до панянки" Сабіна Шейко вирішила зайнятися своїм розвитком в digital-сфері. Дівчина завела власний YouTube-канал, на якому розповідає всю правду про участь у реаліті. Про це повідомляє пресслужба Нового каналу.

Сабіна Шейко, Новий канал

Так, ставши блогером, Сабіна відразу ж зіткнулася з хейтерами. Під час одного з прямих ефірів розкритикували її зовнішній вигляд. Хейтеры звинуватили дівчину у вживанні наркотиків. Масла у вогонь підлила Юля Чигринець, яка зайшла в прямий ефір і підтвердила підозри користувачів про наркозалежність Сабіни.

"Мені писали хейтеры, що у мене вбиті очі, ніби я під чимось. Тому я наркоманка, та ще й алкоголічка. Ясна річ, це не так! А потім до мене в прямий ефір зайшла Юля і написала: "Сабіна, перестань вживати наркотики, будь людиною". Почався якийсь незрозумілий двіж, стали говорити, що це писала не вона. Але до мене в ефір стали переходити підписчики Юлі й обзивати мене наркоманкою. Мене це сильно розлютило, тому що я не вживаю цю гидоту!" - поділилася Сабіна.

Також кількість хейтеров Сабіни стрімко збільшувалася. Після уїдливих слів на дівчину посипалися погрози. В результаті, Сабіна вирішила довести неправоту користувачів і пройшла тест на наркотики.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"На ранок після прямого ефіру я була просто в шоці від кількості негативних висловлювань в мою сторону. Мене хейтили і говорили, що краще б я не народилася, і все в такому роді. Були навіть погрози, що мене обіллють кислотою та зґвалтують. Я вирішила довести всім, що не вживаю наркотики. Тому замовила тест, а потім зняла відео, де чітко видно негативні показники", - розповіла дівчина.

Тест на наркотики, Новий канал

Навіть незважаючи на негативні результати, хейтеры все одно продовжили її труїти. Однак, Сабіна розуміє, що неможливо довести правду тому, хто не хоче її чути.

"Хейт залишився! Навіть після тесту мені пишуть, що я наркоманка. Не знаю, як на це реагувати. Знаю, що мене хейтять переважно діти, яким по 10-12 років. Мене дратує, що вони сидять по той бік екрану, здаються такими сміливими та пишуть нездорові коментарі. Особливо стає страшно, коли починають ще й погрожувати", - зізналася колишня учасниця "Пацанок".

Сабіна Шейко, Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, хто здобув перемогу на шоу "Від пацанки до панянки" і 100 тисяч на мрію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", найепатажніша учасниця "Від пацанки до панянки" стала співачкою.

Також "Знай.ua" писав, що переможниця "Від пацанки до панянки" чесно зізналася про наркоманію.