Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина показала миле фото, а в підписі до нього розповіла про неправдиві чутки, які поширюють про її роботу.

На фотографії Раміна позує в кімнаті з теплим світлом і цікавим інтер'єром. На ній яскрава піжама цікавого візерунка, яка приховала її фігуру. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка, в руці красуня тримає келих рожевого напою. У підписі до кадру Есхакзай написала: "Хтось пустив чутки, що я вчора знімала Тіну Кароль. Дірект розірваний. Це слух, я знімалася в новому шоу. Коли зніму Тіну, ви про це дізнаєтесь від МЕНЕ ОСОБИСТО". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.