Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра" знялася в декількох фільмах, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі оригінальне фото, на якому з'явилася в дуже незвичному образі, а в підписі до нього розповіла про свій стиль життя.

Як видно, перед камерою Надія з'явилася у цікавій локації, на неї укорочені сині джинси і чорна атласна блузка, а свій образ вона доповнила витонченими чорними босоніжками на підборах. Волосся співачки недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж і сліпуча посмішка – її головна принадність. У підписі до фото Мейхер російською і французькою мовою написала: "Щастя – це не мета, а спосіб життя". Фани в захваті від нової публікації Наді, її завалюють компліментами в коментарях до фото, захоплюючись гарною фігурою і грайливим нарядом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.