Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу незвичайні фото, а в підписі до своєї публікації Вова згадав, як переїхав у Київ і привітав столицю з днем народження.

На фотографії Володимир позує на одній з вулиць Києва, він стоїть на світлому балкончику і виглядає дуже ошатно. На ньому темні штани і жилет, під якою синя сорочка, він дивиться кудись удалину й усміхається про щось своє. У підписі до кадру Остапчук написав: "З Днем народження Тебе і спасибі величезне що прийняв мене і сотні тисяч таких же «понаїхали» у свій будинок. Мені ніколи не було соромно відповідати на питання «а звідки ти», або говорити «я погано знаю Київ». Ти мене зрадив, Ти мене навчив, Ти за ці 11 років став затишним і своїм. І це меседж для тих, хто хоче переїхати сюди, але не вирішується. Не вірте, що «там ніхто не чекає», «ти не проб'єшся» чи «вдома спокійніше». Ви зможете, адже ми, армія «понаїхали» змогли. А Тобі, Київ, я бажаю бути таким же відкритим і привітним, як в той день, коли взяв мене".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.